Bilal Wahib

Social Media

Bilal Wahib kwam in 2020 met zijn solo single ‘Tigers’. De track kwam op 1 binnen in de charts en heeft nu al ruim 40 miljoen streams op de teller. Dit jaar bracht Bilal nog een album uit met features zoals Boef, Ronnie Flex, Frenna, Kraantje Pappie & Bizzey.

Naast zijn acteercarrière begon Bilal in april 2019 met het uitbrengen van muziek. Zijn eerste release ‘Vliegen’ was meteen raak en staat inmiddels op een paar miljoen Spotify streams. Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven en volgde in de vorm van ‘Video Vixen’.. Het werd een zeer succesvolle samenwerking met Bizzey. De plaat behaalde onlangs de gouden status en is nog steeds stijgende, waar platina niet uit kan blijven.

Bovenstaande releases waren het startschot van de massale gekte rondom Bilal. Het talent had ondertussen de smaak goed te pakken en kwam direct met nieuwe muziek in de vorm van ‘Doorheen’, een samenwerking met Bizzey, Ronnie Flex en Ramiks. Waar het niet gekker leek te kunnen, deed Bilal Wahib er in 2020 nog een schepje bovenop met zijn solo single ‘Tigers’. Dit jaar bracht Bilal nog een album uit met features zoals Boef, Ronnie Flex, Frenna, Kraantje Pappie & Bizzey. 

Geïnteresseerd in Bilal Wahib?

Bilal Wahib is exclusief te boeken bij Epic Times Agency. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of boeking!