Bizzey

Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’ ft. Jozo & Kraantje Pappie, ‘Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam, ‘Becky’ met Yung Felix ft. Josylvio & Tellem, ‘JA!’ ft. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix en ‘Drup’ ft. Kraantje Pappie & Jonna Fraser is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs.  

In 2006 debuteerde Bizzey als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2013 releasten ze hun internationale single ‘Shotgun’. Een schot in de roos, want de track wordt een grote hit en de bijbehorende video werd al 300 miljoen keer bekeken op YouTube. Het collectief speelde direct op wereldniveau met shows op toonaangevende plekken als Coachella, EDC  Las Vegas (mainstage) en Ultra Music Festival Miami. 

In 2016 kiest Bizzey voor een nieuwe muzikale richting en focust hij zich weer op zijn solo act. Back to Bizzey, dus! Sindsdien scoort hij opnieuw hit na hit. Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed met vrouwen te vullen., vanzelfsprekend volgt de rest ook. Zijn nieuwe muziek typeert hij dan ook als zeer vrouwvriendelijk.

Geïnteresseerd in Bizzey?

Bizzey is exclusief te boeken bij Epic Times Agency. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of boeking!