Dopebwoy

Dopebwoy is een Nederlandse rapper en producer met een lange, muzikale geschiedenis. Zijn vader was een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich verder ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn ideeën direct uitwerken en tot een compleet product maken.

Met de single ‘Cartier‘ brak Dopebwoy door in de Nederlandse hiphop scene. Deze track stond meer dan 12 weken in de top 10 lijst van de Nederlandse Charts. Het was daarmee ook dé zomerhit van 2017 en op elk festival en in elke club te horen. In 2018 bracht Dopebwoy nog meer nieuwe tracks. Zo was hij te horen op de hit van Yung Felix, genaamd ‘Loco’ die meerdere keren platina is gegaan, en ook op de track ‘My Money’ van $hirak die 1x platina is gegaan, samen met Bizzey en Bokoesam.

In 2019 bracht hij zijn album ‘Forever Lit‘. Met samenwerkingen van o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna staat het album nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts. Met nummers als: ‘Walou Crisis‘ en ‘Guap‘ die beide platina zijn gegaan heeft hij verder nog  samenwerkingen o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna op het album die nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts staat. Dat Dopebwoy niet weg te denken is uit de Nederlandse scene is een feit. Daarentegen is zijn carriиre een uitbreiding naar het buitenland gaan krijgen. In Frankrijk en the UK is de naam ‘Dopebwoy’ niet meer onbekend. Op dit moment gaat zijn song met Oboy en Aya Nakamura heel erg lekker. 

Geïnteresseerd in Dopebwoy?

Dopebwoy is exclusief te boeken bij Epic Times Agency. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of boeking!