Mental Theo

Social Media

Mental Theo is al jarenlang favoriet bij wereldwijde fans en is een van de bekendste djs in Nederland sinds de 90’s, Van clubs tot de grootste festivals in Europa. Inmiddels de trendsetter van Happy Hardcore tot de hedendaagse Freestyle. Mental Theo scoorde mega hits met Charly Lownoise en een wereldwijde Nr1 Hit met Basshunter (Now Your Gone).

Mental Theo heeft in al die jaren kennis gemaakt met diverse kleine en grote podia’s in binnen- en buitenland. Zo stond hij al op festivals als Nature One, Mayday, Defqon.1, Harmony of Hardcore, Tomorrowland (BE) en Emporium.

Naast zijn solo carrière is Mental Theo natuurlijk ook bekend geworden als Nederlands muziekduo met Charly Lownoise. Door het produceren van Happy Hardcore-platen kwamen Charly Lownoise & Mental Theo tussen 1995 en 1998 met diverse hits, waaronder ‘Wonderful Days’, ‘Stars’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’, en ‘Your Smile’. Tot op de dag van vandaag staat dit populaire duo op vele festivals en events samen achter de draaitafel, zowel nationaal als internationaal.

In 2017 zat Mental Theo 25 jaar in het vak! Een bekroning op deze mijlpaal werd een autobiografie. Het boek Wonderful Days ligt sinds Juni 2017 in de winkels.

Interested in Mental Theo?

Mental Theo can be booked exclusively at Epic Times Agency. Contact us for a non-binding inquiry or booking!