Yung Felix

Social Media

Felix Laman, aka Yung Felix, behoort tot de absolute top van muziek producers in Nederland. Yung Felix stond in zijn begin jaren als producer met name bekend om zijn unieke trap sounds die hij, samen met onder andere Yellow Claw, in zijn tracks verwerkte. Na een tijd van rust keerde YF terug met verschillende samenwerkingen waaronder met Bizzey, Kraantje Pappie, Josylvio & Hef. 

In 2017 produceerde Yung Felix verschillende tracks die door menig DJ in Nederland werden opgepikt en de Nederlandse dansvloeren domineerden. Felix bracht samen met Bizzey en Josylvio de hit ‘Badman Ollo’ uit. Kort daarna volgde nieuwe samenwerkingen waaronder de populaire track ‘Vroom’ met Youtube- en popster Famke Louise en rapper Bokoesam. Het nummer werd een enorme hit en kreeg veel media-aandacht wegens Famke’s debuut. In 2021 scoorde YF een nieuwe hit ‘Becky’. 

Naast het produceren van tracks staat Yung Felix zelf ook op het podium waar zijn skills en muziekkennis samenkomen.
Niet alleen nationaal wordt Yung Felix steeds groter, ook internationaal krijgt hij steeds meer voet aan de grond. Zo maakt hij met zijn nieuwe deal bij Def Jam France een nieuwe stap in zijn carrière, maar maakt hij ook onderdeel uit van teams van verscheidene grote internationale Pop muzikanten. 

Geïnteresseerd in Yung Felix?

Yung Felix is exclusief te boeken bij Epic Times Agency. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of boeking!